Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 mei 2012

Geheimzinnige verspreiding nagelkruid

Het nagelkruid dat in grote hoeveelheden in de Kruidentuin voorkomt, heeft zich op geheimzinnige wijze verspreid door de Katbladbuurt. Vooral rond de buitentafel en voor de deur van de redactie heeft mevrouw K. al heel wat van dit spul uit de grond gerukt.
Wij snappen er niets van hoe dat spul hier gekomen is, vroegen onze haarfabrieken naar hun mening, maar zij doen natuurlijk alsof ze helemaal van niets weten.
Heeft u enig idee?

2 opmerkingen:

Frans zei

Nagelkruiden hebben klitvormige vruchtjes met haakwerkjes die middels de vacht van haarfabrieken verspreid worden.
En anders gewoon gone with the wind, weet je wel.

Mevrouw Katblad zei

Joh! Dat verklaart dan ook al die troep op ons bed, bank, vloerkleed, stoelen, kussentjes etc. etc.!