Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 27 mei 2012

Nieuwe partij al gestruikeld

Kaija heeft ons laten weten dat zij tenslotte toch maar afziet van de oprichting van haar eigen partij "Trots op Nepeta-land". Nadat zij enige tijd heeft geprobeerd leden voor haar partij te werven, heeft ze tot haar grote spijt moeten constateren dat er te weinig belangstelling is voor het gezamenlijk streven naar het "vrijhouden" van de Kruidentuin (met name de Nepeta-perken) van vreemdelingen en/of illegalen. Het grootste struikelblok was het onvermogen van de haarfabrieken uit de nabije omgeving om tot een goede verdeling van de territoria te komen, aldus Kaija.
Zij was niet bereid tot verder commentaar dus we zullen het helaas hierbij moeten laten.

4 opmerkingen:

Frans zei

Ik zou zeggen gewoon het haarfabriekhoofd blonderen.

ina zei

Blonderen? Ik dacht dat de gewezen partijleidster van TON zwart haar had.. Bent u nu niet een beetje in de war, meneer Frans?

de fotograaf zei

Ja, en dan natuurlijk achterover kammen, praten met een zachte G en vooral de ogen maar half openen. Hé, dat laatste hebben Blondie en die zwarte pruik gemeen!

Frans zei

ina@: Blondie heeft het in dit genre beter gedaan dan Zwarte Rita.
En ik zie Kaija niet 1 2 3 å la Pim haar hoofdje kaalscheren.