Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 21 mei 2012

Klaar voor een duik

Op deze foto ziet u Wamy met vier poten op een paaltje staan. Hij staat daar met aangespannen spieren (wiebelend) klaar om een duik te gaan nemen in de Nepeta, en dat zal hij een moment later dan ook doen. Het was een hoge, mooie sprong, de landing was zacht en de Nepeta was weer erg lekker. Tenminste, dat denken wij want de Wams bleef lange tijd op, onder en tussen het Kattenkruid bivakkeren.

Geen opmerkingen: