Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 mei 2012

Nieuwe stoel voor Troy

Mevrouw Troy heeft een nieuwe stoel bij het Poezenloket gekregen. Mevrouw Inge had de stoel zien staan bij een Kringloopwinkel en dacht direct aan onze hoog bejaarde haarfabriek. Ze had het bij het juiste eind want mevrouw Troy is zeer tevreden over haar nieuwe, zeer comfortabele zetel. Omdat echter de botjes van ons oudje nogal uitsteken, hebben we er wel voor gekozen om de stoel te voorzien van een zacht kussentje.
Mevrouw Troy is dermate gelukkig met haar nieuwe stoel dat zij er zelfs haar wat diepere dutjes in doet. Op de foto hiernaast ligt zij echter wel te waken omdat zij op dat moment loketdienst had.

2 opmerkingen:

ina zei

Ze ligt echt zichtbaar te genieten.

Wad Woord en Wol zei

Wat lief van mevrouw Inge.