Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 mei 2012

Smerige ruiten

Laatst waren wij, zonder dat we dat wisten, Cera een korte tijd kwijt. Niet dat we nu de hele dag lopen te controleren wie waar zit, maar iemand vroeg ons waar zij was en wij konden daar geen antwoord op geven.
Toen kwam de aap uit de mouw, de vragensteller had Cera namelijk op een bijzondere plek gezien en wilde dat wij even naar haar gingen kijken.
Waar Cera dan was? Nee, niet in de achterbak van dit gekke wielhuis (foto), maar op de bestuurdersstoel; daar lag zij gewoon haar schoonheidsslaapje te doen. We maakten daarvan een foto (niet deze dus) maar helaas, de ruiten van het wielhuis waren zo smerig dat we alleen maar een mistig vlak in beeld kregen. En toen we een plaatje wilden schieten met de deur open, werd ze wakker, voelde ze zich betrapt, kroop vervolgens snel door het gat (foto: links van Cera) naar buiten en ging daarna misnoegd op de rand van de achterbak zitten (zie dezelfde foto). Nou, dit wilden we dus graag even aan u kwijt! Zo, dat lucht op!

1 opmerking:

Hans zei

Nou Cera,

dat moet genieten z=ijn geweest. Heb je wel een rijbewijs?