Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 mei 2012

Saté-stokjes...

Eén van de mensen in het Hof is wel heel erg ijverig geweest. De satéstokjes staan met de punten naar boven en lijken op exact gelijke afstand van elkaar te zijn neergezet.
Met welk doel eigenlijk?
We denken dat het mens zo probeert te voorkomen dat de haarfabrieken tussen de nieuwe plantjes gaan wroeten, maar het kan ook zijn dat het mens zich bezorgd om hen maakt vanwege de cacaodoppen.
Meer weten wij over deze actie niet te vertellen, behalve dan dat wij nog zullen proberen een foto te maken van één van de haarfabrieken terwijl deze voorzichtig tussen de stokjes door laveert.

6 opmerkingen:

Gerda zei

Dat zal dan de Boez of Oscar wel zijn. Maar of dat voorzichtig gebeurt?

Frans zei

APC: anti poep campagne..?

Ling Ket zei

Dat ziet je zo: bruine anijssterprikkertjes.

Pientje (PvdP) zei

Is het dan geen axie geweest van het duurzaamheidkundig satéboomstokjesterugplantBAOBOBoom compensatieteam, i.s.m. bijv. de GroenRechts Guerilla Gardeners ofzoiets, zeg maar.

ina zei

@Pientje: bent u familie van Frans?

Pientje zei

@ina: Nee.
Hoe oud bent u eigenluk ?