Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 mei 2012

Alleen in de weekends

Afgelopen vrijdag kwamen wij Loesje tegen in de Kruidentuin. Zij had grote haast en scheerde rakelings langs het nagelkruid heen om zo snel mogelijk naar huis te kunnen gaan.
Want wat was het geval?
Wel, het wielhuis van Loes werd ingepakt voor de rit naar de camping en zij wilde natuurlijk niet te laat komen.
Loes gaat namelijk heel graag naar haar tweede huis en zou eigenlijk best voor altijd in de bossen willen blijven wonen, maar haar mensen denken daar helaas anders over; zij verblijven door de week liever in de stad om handel te kunnen drijven. Loes zal het dus slechts met "weekendjes uit" moeten doen, en daar wil zij dan ook geen minuut van missen!

1 opmerking:

Gerda zei

Wat een mooie foto van Loesje. Je kunt hier mooi zien hoe een haarfabriek zijn pootjes neerzet bij het lopen.