Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 26 mei 2012

volledig persbericht dus!


PERSBERICHT

Het Leidsch Katblad helpt katten door unieke zolderverkoop
Op zondag 3 juni a.s. organiseert Het Leidsch Katblad van 14.00 tot 17.00 uur een unieke zolderverkoop op het speelplein aan de Uiterstegracht tegenover nr. 147 te Leiden.

Om het 4-jarig bestaan van Het Leidsch Katblad te vieren, heeft de redactie van deze digitale kattenkrant het plan opgevat in samenwerking met een aantal van haar lezers een originele verkoop te houden. Behalve dat er een flink aantal mooie 2e hands spullen te koop wordt aangeboden, zullen er ook huisgemaakte producten verkocht worden,  en dat alles in een feestelijke sfeer!
De opbrengst van de verkoop zal in zijn geheel worden gedoneerd aan een (zwerf-)kittenopvanghuis en  het dierenasiel in Leiden.  
Met deze actie wil het Katblad meehelpen een aantal katten dat op straat werd gedumpt of geboren een goede en veilige toekomst te bieden. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer katten er gered kunnen worden!  Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd de zolderverkoop te komen bezoeken.

Het Leidsch Katblad is een zeer vermakelijk blog dat dagelijks bericht over het wel en wee van een vaste groep stadskatten in de Leidse binnenstad. De verhalen worden opgesierd met prachtige foto’s van de redactiekatten, van hun soortgenoten in de buurt, én van allerlei andere belangrijke zaken in hun omgeving. Inmiddels heeft Het Leidsch Katblad een grote schare trouwe lezers aan zich weten te binden, blijkend uit de meer dan 100 unieke bezoekers per dag. Binnenkort verwacht de redactie haar 100.000ste bezoeker te mogen noteren.

Voor meer informatie: www.hetleidschkatblad.blogspot.com

Geen opmerkingen: