Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 9 mei 2012

Feestnieuws!

Alle mensen die zich reeds hebben opgegeven voor ons feest op 3 juni a.s.: U bent van harte welkom! En wie graag wil komen maar zich nog niet heeft gemeld: doe het NU!
Of u nu wel of niet bekend bent in de Katbladbuurt, tijdens onze zolderverkoop (of kleine rommelmarkt) die plaats zal vinden op die zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, zullen wij ook een speurtocht houden door de Katbladbuurt met aanwijzingen van de fotograaf! Onze plattegrond is nog niet helemaal bijgewerkt, maar dat zal binnenkort in orde komen. Blijf vooral het Katblad lezen en probeer een goed idee te krijgen van waar welke haarfabriek woont, waar de territoria van de haarfabrieken precies liggen en wat "gedeeld gebied" is! De komende weken zullen er aanwijzingen te vinden zijn in onze berichten...., dus blijven opletten!
Tijdens onze feestelijke borrel (vanaf 17.00 tot ongeveer 20.00 uur) zal er o.a. een loterij plaatsvinden en zijn er prachtige prijzen te winnen!
Voor de drankjes en hapjes vragen wij van u een klein bedragje (10 euro p.p) wat (net als de opbrengst van de zolderverkoop) naar een goed (katten-)doel gaat.
Omdat wij graag voldoende drank en voedsel willen inslaan, vragen wij de mensen die zich nog niet hebben aangemeld en wel willen komen zich snel via de mail (annemkemp@zonnet.nl) op te geven voor ons grandioze FEEST op het Zooiplein!
En: gaan wij voor die tijd de 100.000ste bezoeker krijgen?
U mag alvast daarop een gokje doen. Komende week (tot zondag a.s.) mag u raden welk bezoekersaantal onze teller op 3 juni (om 00.01 uur) zal aangeven. Degene die het dichtstbij zit wint een leuke Katbladprijs welke u zult ontvangen tijdens ons feest!
Volg vanaf nu regelmatig ons FEESTNIEUWS in het Het Leidsch Katblad!

9 opmerkingen:

Inge zei

Bezoekersaantal op 3 juni:
96.955

Frans zei

Het aantal bezoekers of aantal keren bezocht. Ik ken bijv. iemand die
14 x p/d uw site bezoekt.
Dat is dus de laatste twee jaar 10220 keer door 1 bezoekster.

Annemieke zei

Ik kan 3 juni helaas niet komen maar wil wel meeraden: 97.688 bezoekers op 3 juni. De 100000 gaat zeker lukken dit jaar, maar waarschijnlijk niet voor het grote feest.

Mevrouw Katblad zei

Onze teller geeft unieke bezoekers (per dag) aan. Dat zijn er (per dag) ongeveer honderd.

@Annemieke, wat jammer dat je niet kunt komen! Toch niet weer in Japan of elders om een praatje te houden voor studenten? Ach...

Jolanda zei

Ik gok op 98.132 bezoekers , spannend!

katja zei

Ik gok 96.200 op 3 juni.

ina zei

Ik zeg dat het katblad precies op de 100.000 lezers staat op de dag van het feest. En als dat niet zo is dan hebben er te weinig mensen het katblad gelezen!

Frans zei

@Ina: maar wat nou als de teller bij 100.000 terug schiet naar 0 en 1, zoals bij oude wielhuiskilometertellers het geval is?
Mag ik dan gokken op 3 ?

Wilma zei

96.331