Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 8 mei 2012

Onbeschaamd gedrag

Simba is langs geweest om een fietstas te inspecteren. Hij had er niet veel werk aan.
Wij hadden Simba enkele dagen geleden nog betrapt terwijl hij in ons slaapkamerraam zat te gluren naar mevrouw Troy, die net even een dutje op het logeerbed lag te doen. Natuurlijk ging hij er direct vandoor toen hij door mevrouw Katblad vriendelijk doch dringend werd verzocht om te vertrekken. Gelukkig voor Simba waren onze jongens afwezig en kwam er geen heibel van zijn onbeschaamd gedrag.
Natuurlijk weigerde Simba (foto hierboven) om te kijken toen mevrouw K. tegen het raam tikte; hij liep met afgewende kop verder in de richting van de Kruidentuin. Wij zijn hem niet gevolgd want hadden deze keer andere dingen te doen.

Geen opmerkingen: