Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 mei 2012

Programma 3 juni a.s.

Bericht voor de FEESTGANGERS!

Het programma op zondag 3 juni is als volgt:

Van 14.00  tot 17.00 uur vindt onze Zolderverkoop plaats (u wilt trouwens niet weten hoeveel spullen er al van de zolder van mevrouw K. zijn afgehaald en wat er nog vanaf moet....) op het Zooiplein (schuin tegenover de redactie van het LKB). U kunt zich daar melden bij de RECEPTIE; u krijgt daar tegen inlevering van een tientje een etiket met uw naam erop en uw consumptiebonnen voor het feest.
Gedurende de Zolderverkoop voor het goede (katten-)doel vindt ook de SPEURTOCHT door de Katbladbuurt  plaats. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen! De speurtocht is trouwens ook heel geschikt voor buurtbewoners, al bouwen wij voor hen een extra moeilijkheidsgraad in!
Tijdens de Zolderverkoop schenken wij thee; er zijn ook overheerlijke Muffins te krijgen.

Om 17.00 uur beëindigen wij de Zolderverkoop en brengen we de overgebleven Zooi naar een naastgelegen plek. Dan dekken wij de tafels en brengen het voedsel voor het hapjesbuffet naar het Plein, om vervolgens te gaan genieten van de drankjes en hapjes.

Wie zorgt er voor mooi weer???Geen opmerkingen: