Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 15 mei 2012

Nog meer oud nieuws!

Ondanks dat de kleine Loes het ontzettend druk heeft, komt ze regelmatig bij ons Poezenloket langs. Wat ze daar precies komt doen weten we niet maar we kunnen ons niet voorstellen dat zij een klacht over het één of ander heeft. Het leven is voor Loesje namelijk één groot feest; ze heeft twee huizen (Katbladstraat en caravan op camping), veel vriendjes, een staart om op te sabbelen en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Waarschijnlijk drijft het laatste haar naar ons loket.
Binnenkomen doet zij echter niet, en op de foto hiernaast ziet u waarom niet. Daarbij moeten we ook vertellen dat de Boez op het moment van de foto vreselijk chagrijnig was vanwege de vlooienpipet die hij kort daarvoor in zijn nek had gekregen, en in een erg slechte bui was. Loes negeerde echter de grommende Boez want had zogenaamd op straat iets van groot belang gezien. Bovendien wilde ze uiteraard niet haar humeur laten verpesten door een boze buur-haarfabriek! De Boez droop teleurgesteld af en ging elders verder chagrijnig zitten doen.

Namelijk op de stoel naast mevrouw K....
De natte plek was natuurlijk aan het eind van de dag helemaal zwart; u kent dat verschijnsel vast wel!

Geen opmerkingen: