Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 21 mei 2012

Effe genieten van de Hoftuin

Terwijl de Kruidentuin in miserabele staat verkeert, groeien en bloeien de planten in de Hoftuin als nooit tevoren.
Helaas zien we wel een lelijke plek op deze foto.... Het is rechtsonder, de dooie Amerikaanse Sering. Zit geen leven meer in, ondanks een flinke snoeibeurt. Erg jammer, want onder deze flinke struik was het voor onze haarfabrieken zeer prettig schuilen; vooral de illegalen zaten daar graag.

Maar goed, het is niet anders. We nemen aan dat de Hofbewoners binnenkort voor vervanging van de struik zullen zorgen, en wij kunnen alleen maar hopen dat er weer zo'n handige schuilplek zal ontstaan!

1 opmerking:

ina zei

Het ziet er weer puik uit!