Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 10 mei 2012

Een spel?

Als we met 8 haarfabrieken en 2 mensen in de Kruidentuin zijn (redactieploeg en ploeg MaGiz), kun je niet verwachten dat alle haarfabrieken nou zo leuk en lief met elkaar gaan spelen. Sommigen komen in de tuin voor het serieuze verkennerswerk, anderen willen graag gewoon wat rondzooien, weer anderen hebben vooral behoefte aan klooien.
Waarmee Sonny bezig was weten wij niet, maar hij was op het moment van de foto niet alleen.
Vlakbij tussen de sprieten zat namelijk Oscar. Ook van hem wisten we niet precies waarmee hij bezig was. Je zou dus kunnen zeggen dat ze het allebei erg druk hadden met nietsdoen, oftewel elkaar in de gaten houden.
Voor het geval u ons niet gelooft voordat u e.e.a. met eigen ogen hebt gezien, hebben wij bijgaande foto gemaakt als bewijs.
Sonny is duidelijk zichtbaar, Oscar zit tussen de sprieten weggedoken.
U vindt Os niet zo goed zichtbaar? Wel, dan gooien wij er nog een extra foto tegenaan.


Dit is dus Oscar, maar dan iets duidelijker (alhoewel hij zijn best deed om onzichtbaar te zijn).

Het zou trouwens best zo kunnen zijn dat de twee rooie rakkers een spel speelden. We hebben het hen alleen niet gevraagd want wilden "het" niet verstoren. Het komt namelijk niet zo vaak voor dat Sonny en Os zo in elkaar opgaan.
Maar we hebben nog een foto. Jawel, nog even doorzetten!Want opeens was "het" voorbij. En dat kwam doordat er een mens langs de tuin liep dat erg nodig met een stok op het hek moest slaan. Het was geen blinde, niet een kind, gewoon een volwassen man en blijkbaar vond hij het leuk om onze haarfabrieken op stang te jagen. Ook die dingen kunnen zomaar gebeuren, heh?
Ja...

2 opmerkingen:

Annemieke zei

We zouden eens met een stok in zijn/haar slaapkamer tegen de muur moeten meppen - midden in de nacht uiteraard. Kijken hoe leuk dat is!

ina zei

Ja, leuk! Weet iemand het adres van die spelbreker?