Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 mei 2012

Moedige buurkat

Verheugd zijn we u te kunnen mededelen dat buurkat Ollie zichzelf heeft kunnen overhalen een hapje frisse stadslucht te nemen, dat wil dus zeggen:  buiten de beschermende muren van zijn huis. Dit moet een hele overwinning van hem zijn geweest.
Echter, toen wij de vlag wilden uithangen en de fotograaf hem op de kiek wilde zetten, toonde hij ons slechts nog zijn achterwerk en verdween ook daarmee uit beeld. Nu maar weer wachten op een volgend moedig moment van de Ol.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien was Ol benieuwd of er al celebrity spotters in de buurt waren.

Annemieke zei

Go Ollie! Overwin je straatvrees!