Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 14 mei 2012

Kort (inhaal-)nieuws

Het is alweer een flink aantal dagen geleden dat Oscar en Cera er voor kozen om buiten te wachten tot onze poetsdame klaar was met haar werk. Het regende, maar Oscar zat lekker droog in de schuilhut terwijl Cera behoorlijk nat zat te worden.
Mevrouw Katblad had de twee haarfabrieken diverse keren uitgenodigd om binnen te komen (de bovenverdieping was namelijk deze keer niet in het schoonmaakprogramma opgenomen en dus rustig en totaal ongevaarlijk), maar de twee lieten zich niet vermurwen. Pas toen de dame op haar fiets was weggereden kwamen de twee reporters binnen, maar toen was het ondertussen net droog geworden. En verder raad u het al, onze schone vloer was binnen 5 minuten alweer behoorlijk smerig!

4 opmerkingen:

Frans zei

En toen ?

ina zei

En Os, mis je Iwans kukelaar al?

de hoofdredacteur zei

Uh....?

ina zei

Os genoot toch van Iwans kukelaar in de verte als hij in de schuilhut ging kamperen? Of leest u het katblad niet, meneer de hoofdredacteur?