Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 12 april 2011

Wel fliebers, geen nieuws

Zondag, na een paar uur hard werken in de geveltuin van de redactie, vond mevrouw Katblad dat ze wel een glaasje met hapje had verdiend. En omdat het heerlijk warm was en de zon nog net de redactie bereikte, vond deze traktatie buiten aan de vergadertafel plaats.
Wel, natuurlijk zat Japekoppie als eerste aan tafel, en dat terwijl hij de hele middag geen moer had uitgevoerd en op bed was blijven liggen omdat hij het verpotten van planten en verzetten van plantenpotten sowieso flauwekul en zelfs erg irritant vindt. Maar dus wel weer willen voorproeven, heh?
Japekop heeft (tegen de zin van mevrouw K. in) toch diverse fliebertjes kaas mogen testen, een puntje ardeense paté en een veegje filet. Toen hebben wij hem weggestuurd om wat nieuws voor het Katblad te gaan verzamelen, maar toen hij terugkwam van zijn ronde had hij helaas helemaal niets te melden (dus niet goed genoeg gezocht). Misschien is het weer tijd voor een voorjaars-funktionerings-gesprekje met onze zogenaamde verkenner A en senior-verslaggever?

1 opmerking:

Inge zei

Het was ZONdag, een rustdag dus en Japekoppie heeft zich daar keurig aan gehouden....
Gelukkig heeft hij nog wat lekkere fliebertjes kunnen scoren, dat doet mij plezier!

Groetjes van Japekops grootste fan!