Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 april 2011

Is het "wij doen" of "wij gaan doen"?

Geachte mevrouw Van Kemp,

Ik heb uw bezorgde mail gelezen.
Wij, unitleiders inzameling, noteren iedere melding van een gevonden dood huisdier, waarbij dus ook de vindplaats wordt aangegeven.
Daarbij hebben wij hier een chiplezer en laten alle binnengekomen dieren daarop controleren.
Mocht er een chipcode zijn, dan gaan wij deze doorgeven o.a. aan Amiveda en via www.chipnummer.nl is soms ook een eigenaar te traceren.

Ik geef dit, als reminder, door aan collega’s ook van andere afdelingen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Connie Arnold
Unitleider Afdeling Inzameling

  
Dienst Milieu en Beheer
Admiraal Banckertweg 15
2315 SR Leiden

1 opmerking:

ina zei

Jaja.
Ik hoorde zaterdag nog van een medewerkster van de dierenambulance dat de gemeente de chips niet leest en dat de dierenambulance daarom ook dode katten en honden ophaalt na een melding, terwijl ze daar eigenlijk niet voor zijn.