Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 april 2011

Krantenartikel


Dit artikel staat vandaag in het Leidsch Dagblad. De informatie haalde de journalist uit dit Katblad, en niet alle gedane uitspraken zijn van mevrouw Katblad afkomstig. Maar dat geeft verder niet, de knuppel is in het hoenderhok gegooid! (Klik op foto voor vergroting beeld!)
Volgende berichten over dit onderwerp zullen in onze bijlage worden gezet!

2 opmerkingen:

Hans zei

Alsof de duvel er mee speelt had ik vanochten het leidch Dagblad niet!

Gerda zei

Ik denk dat het probleem niet alleen plaatselijk (in Leiden) speelt, maar er zullen heus wel meer gemeentes zijn die nonchalant met de gegevens omgaan. Misschien is het daarom goed dit bij landelijke organisaties ook aan te kaarten. (Partij voor de Dieren, Dierenbescherming enz.)