Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 april 2011

Rust, knuffels en goed eten

Reporter Boezelmans komt langzaam weer een beetje bij van zijn hachelijk avontuur. Hij eet niet veel maar wel regelmatig, heeft natuurlijk voorlopig vrij-af gekregen om te herstellen maar verkoos zelf om gisteren een paar keer het Poezenloket te bewaken, al was dat dan aan de binnenzijde. Het was opvallend dat hij daarbij steeds in de richting van de garage keek. Tenminste, zo leek het.


Verder heeft hij veel geslapen. Dat deed hij voornamelijk op het bed, maar af en toe ook (voor de gezelligheid) op een stoel onder de tafel. En toen er visite kwam, was hij bereid zich even te laten zien en vooral heel veel kopjes uit te delen.
Oscar is ook een paar keer langs geweest. Hij probeerde zijn vriendje over te halen tot een spelletje (lag vanaf de tafel naar Boez te hengelen en gaf hem een paar speelse tikjes), maar daar was de Boez blijkbaar nog niet aan toe want hij reageerde daar nauwelijks op. Wij denken dat onze jongste reporter met rust, veel knuffels en goed eten weer snel zal herstellen, en wij zullen hem zeker niet gaan dwingen een rondje met ons te lopen als hij daar nog niet aan toe is!
Verder hadden wij een rustige nacht en heeft iedereen goed geslapen.

3 opmerkingen:

Jacq. zei

Zo fijn om te lezen dat hij het zo goed doet en het naar zijn zin heeft.Pfff...eindelijk weer rust in de tent! En dat dat vooral zo blijft :)

Hans zei

Ik denk dat je idee voor een kattentrap heel goed is. Mijn katten hadden er in het studentenhuis 30-35 jaar geleden ook eentje en dat beviel ons allemaal heel goed!

Trees zei

Gelukkig, dat Boez weer wat bijkomt.
Want het is toch heel wat, wat hij heeft meegemaakt.
Dus fijn dat het weer de goede kant opgaat.