Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 24 april 2011

Buik vol van demoniseren

Panda:
Zo, bent u daar weer mevrouw Katblad? En? Gaat u weer schrijven over ons uitzettingsbeleid en onze partij Hof is Vol? Ik doe daar vandaag dus niet aan mee, heh? Nee, ik heb mijn buik vol van dat demoniseren van mij, mijn broer en Myo. Alsof wij alleen maar bezig zijn met het wegjagen van andere haarfabrieken en niks anders doen. U weet net zo goed als ik dat wij ook harde werkers zijn en regelmatig tuinwerkzaamheden verrichten. Ja, het gras inkorten en slechte plantjes verwijderen om maar een paar voorbeeldjes te noemen, en het zou wel zo fair van u zijn als u daar ook eens over schrijft.

Nee, ik ga nu geen demonstratie harken en maaien geven want ik heb toevallig net pauze. Bovendien moet ik die ouwe taart (mevrouw Troy - red.) die achter u aan loopt in de gaten houden. Zo nodig zet ik haar zonder pardon uit, dat klopt. Ziet u? Daar gaan we weer! Waarom wij geen normaal gesprek kunnen voeren, vraagt u? Wel, dat komt doordat u altijd minstens één van uw reporters meeneemt mijn tuin in, en daar word ik ontzettend zenuwachtig van en bovendien leidt het af. Dus als u nu eens een keer alleen komt, zonder volgelingen?
En dan moest u nu maar weer gauw gaan voordat er klappen vallen. Ja, want het kriebelt aardig in mijn binnenste en ik ben bang dat ik het niet veel langer kan onderdrukken. Kan die ouwe van u nog tegen een stootje, denkt u?

1 opmerking:

ina zei

Nou nou, Panda, zoveel plaats neemt mevrouw Troy toch niet in?