Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 11 april 2011

Midden in de nacht

Omdat er wat problemen waren met het ons toezenden van deze foto's vanaf een mobiele telefoon, kregen wij deze plaatjes van Thassos pas gisteren binnen. Maar ze zijn zo leuk dat we ze u niet wilden onthouden!

U ziet hier Thassos de Terraskat midden in de nacht (ergens vorige week) naar de vermist-poster van de Boez kijken. Wat hij daarbij dacht, weten wij niet, maar hij nam wel ruim de tijd om het pamflet te bestuderen.
Het terras was net gesloten, dus Thassos' dienst zat erop na een drukke dag van hard werken. Was hij misschien van plan om zijn nacht te besteden aan wat opsporingswerk? Of liep hij over van medelijden omdat hij zelf eens op stap ging, de weg niet terug kon vinden en zich dus kan voorstellen hoe de vermiste kat op de poster zich moest voelen?
Wij bedanken de werkgever (chef van het restaurant) van Thassos voor het nemen en opsturen van deze zeer interessante beelden!

4 opmerkingen:

Hans zei

Je gaat bija geloven dat Thassos de boodschp begrijpt!

Annemieke zei

Briljante foto's!

Wilma zei

Geweldig! Je zou haast denken dat er een stukje zalm in de boom hangt.

katja zei

Ja, ik vroeg mij ook al af of er misschien een motje over de poster liep ofzo. Wel gaaf dat de chef het speciaal gefotografeerd heeft !