Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 24 april 2011

Veel fliebertjes....

Vanaf de buitentafel van de redactie wenst onze Senior-verslaggever Japekoppie u, mede namens alle andere medewerkers van Het Leidsch Katblad, een
VROLIJK PASEN
toe!
En voor zichzelf wenst hij natuurlijk vele lekkere fliebertjes kaas, vis etc. te krijgen, want zonder dat geen feest, heh? Hij zit er al helemaal klaar voor....

3 opmerkingen:

Gerda zei

Ook een vrolijk Pasen van deze kant gewenst voor de voltallige redactie. En ik hoop dat Japekoppie maar veel mag voorproeven.

ina zei

Voor de hele redactie van het Katblad: goede paasdagen en voor Japekop: veel proefplezier.

Annemieke zei

Het fliebertjes seizoen is weer begonnen! Veel proefplezier japekop. Hopelijk heb je er inmiddels een hoop gehad.