Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 april 2011

Rectificatie

Japekoppie:
Kijk eens even naar me? En foto's maken, heh? Ja, omdat je laatst aan iedereen hebt verteld dat jij je niet kon herinneren wanneer ik voor het laatst op een pergola was geklommen, weet je nog? Nou, kijk dan maar goed want dat schijn je dus de laatste tijd niet meer zo te doen, wel? Naar mij kijken en op mij letten dus, ja. Alsof ik de godganse dag alleen maar om fliebertjes zit te bedelen!Nee, niet weglopen nu, eerst meer foto's maken. Van mij op de pergola inderdaad. En dan in het Katblad zetten met een rectificatie, ja?
En je excuses er ook bij, svp!

Sta ik er goed en duidelijk op? En die pergola ook? Dan zijn we klaar en dan kom ik er weer af. Ja, want ik moet mijn verkennersronde nog lopen, iets wat veel belangrijker is dan dat gedol van die junioren en het geklauter van wie dan ook op welke pergola dan ook. En niet vergeten, heh? Ja, je weet best wat ik bedoel.

Wel, hierbij biedt mevrouw Katblad haar excuses aan voor het plaatsen van onjuiste informatie over onze senior-reporter Japekoppie. Hij is nog uitstekend in staat om overal op te klimmen en af te springen, hoe hoog en gevaarlijk dan ook, want dat hebben wij hierbij geconcludeerd en vastgelegd. Hij ziet er alleen niet zo de noodzaak van in omdat hij andere, veel belangrijkere dingen heeft te doen. En we zullen in de toekomst beter op hem letten en niet alleen meer achter dat jonge spul aanhollen met de camera.
Zo goed, Japekop?
Ja, zo is het goed......
Pffffffffffff...

5 opmerkingen:

Jacq. zei

Je bent de ALLERBESTE, hoor Japerd!!!

Inge zei

Die eerste foto is echt heel mooi!

En ik heb geen seconde getwijfeld of jij op de pergola kan klimmen hoor ventje.....

Knuffel van je grootste fan.

annemieke zei

Je stelt je prioriteiten beter dan het jonge grut, JK: fliebertjes en verkenningsrondes - daar gaat het om.
Heb natuurlijk ook geen seconde getwijfeld aan je pergola beklim vaardigheden.

katja zei

Ach lieve Japekop, de lezers van het Katblad weten toch alemaal dat jij dat soort dingen best kan, maar gewoon belangrijkere dingen aan je hoofd hebt dan rondhangen op een pergola !
Maar het staat wel mooi hoor, als 'we' zo naar je op kunnen kijken :-)

ina zei

Ha, stoere Japie, goed van je, hoor. Ik wist dat je het kon. Het is alleen nutteloos, he? Vind ik ook, hoor. Maar je staat er mooi op.