Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 april 2011

Gehoord en/of gezien

Gehoord:
Een buur heeft vanochtend vroeg aan de overkant van de gevaarlijke weg een doodgereden haarfabriek gevonden. Het beestje was cypers met witte vlekken en had een bandje om. De dierenambulance is gebeld om de arme lieverd op te halen. Wat een vreselijk drama toch weer.....

Gezien:
Een onaangelijnde herdershond in de garage waar de Boez zich een week lang verstopt hield. Wij onthouden ons van verder commentaar totdat wij meer weten over deze zaak, maar hebben wel zo onze gedachten uiteraard.

Gehoord:
Eén van de mannen die regelmatig in die ene bewuste garage komt, heeft aan een buur verklaard dat hij al een paar keer eerder kattengemiauw had gehoord en kattenpies had geroken. Ook hierop zullen wij maar even geen commentaar op geven. (Pikant detail: de hele buurt hing vol met vermist-posters en elk huis heeft een flyer gekregen....).

1 opmerking:

Hans zei

Die haarfabriek voldoet aan een haarfabriek die bij mij in de straat zoek is (ook met bandje), maar dat is wel erg uit de buurt.