Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 16 april 2011

Slank en elegant pootje

Nee, het Poezenloket stond niet helemaal open, vandaar alleen die poot naar binnen!
Tja, en van wie zou die poot nou kunnen wezen, heh?
Zwart, elegant, slank en brutaal......

Natuurlijk! Van Miss Gizz!
Het was namelijk zo dat haar mens op de redactie zat en daar een kopje thee nuttigde. Dat duurde Gizmo te lang, en daarom kwam zij duidelijk maken dat er rekening met haar diende te worden gehouden!
Wel de boodschap kwam goed aan. Niet dat het mens haar keel brandde aan de nog te hete thee, maar de visite duurde verder niet al te lang. Tijdens het verdere wachten zat Gizmo nog even op ons tafeltje voor het raam, maar toen haar mens weer buiten kwam, stond zij direct gereed om de wandeling die zij samen waren begonnen, af te maken. En zo kwam dus alles weer goed. Gelukkig maar!

1 opmerking:

ina zei

Inderdaad een slank en elegant pootje... Heel anders dan die van haar broer Igor, diens poten zijn dik en lomp.