Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 28 april 2011

Hé, lelijk ding!

Harremans:
Daar heb je 'm weer, dat brutale ventje. Wandelt zomaar weer onze tuin binnen en doet alsof hij maling heeft aan alles en iedereen. Ziet mij niet staan of negeert me compleet. Kleine lefgozer. Heeft geeneens een pasje dus mag hier nog niet eens komen ademhalen! Kijk 'm nou arrogant wezen. Flink de pas erin, recht op zijn doel af. Wat dat dan ook moge wezen dus. Hij heeft in zijn eigen gebied ruimte genoeg om te klooien en zooien en toch moet hij zo nodig hier rondlopen. Klein mormel.Joh, donder op naar je eigen territorium! Kluif aan je eigen grassprieten en graaf in je eigen aarde! Hoor je me niet? Hé, lelijk ding! Nog lekker in garages gezeten de laatste tijd? Ha ha ha! Sukkeltje! Waar is dat gekke vriendje van je? Die lelijkerd met rooie vlekken? Net zo'n sukkel als jij! Hé, hoor je me niet? Nog doof ook zeker?

(Boez: ............)

1 opmerking:

Hans zei

Ik geloof er niets van dat Harremans deze gedachten uitspreekt!
ook Harremans is een lieverd.

Alle katten zijn lieverds!