Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 13 april 2011

Goede bui!

Luna:
Zo mevrouw Katblad, was u weer eens in de buurt? Ach, u kwam op het fraaie gezang af? Is mijn mens inderdaad. Hij speelt op de vleugel en zingt prachtig, vindt u ook niet? En af en toe komt er iemand voor een les, maar dat vind ik dan minder fraai klinken.
Ja, dus ik dacht, ik ga maar niet te ver van huis, want hier buiten op straat kan ik het beter horen dan in de Kruidentuin bijvoorbeeld. Nee, binnen is me weer net iets te luid.Heerlijk die klassieke muziek heh? Ja, word ook ik helemaal blij en tevreden van. Vooral als dan ook nog de zon op mijn smoeltje schijnt, inderdaad.
U gaat weer verderop?
Wel, ik blijf hier nog even zitten genieten.
Dag mevrouw Katblad, doet u de lieve groeten aan uw reporters?
Ik ben inderdaad in een zeer goede bui, ja. Dag!

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een plaatje! Als ze niet zo knorrig kijkt, ziet ze er een stuk beter uit.

Hans zei

Weet je Luna, als klein jongetje noemde ik klassieke muziek: kattengejank!

ina zei

Wat is ze mooi!