Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 14 april 2011

Mij ga je niet verrassen!

Ook Vlinder geniet volop van het voorjaarszonnetje. Dit was dus gisteren, heh?
Zij zat met haar snuit recht in de zon en keek even tussen een spleetje door wie daar over het pad in de Kruidentuin wandelde. Toen ze zag dat het weer eens dat rare mens met die camera was, had ze genoeg gezien.


En blijkbaar vreesde ze mevrouw Katblad niet want ze deed onmiddellijk haar ogen weer stevig dicht.
Ja, haar oren stonden natuurlijk wel in de "mij ga je niet verrassen" stand, want je weet natuurlijk maar nooit en moet altijd alert blijven.
Wij wilden uiteraard Vlinder niet te lang storen bij dit belangrijke zonnebad, en liepen snel door. Toen we echter een eind verderop nog eens omkeken, was Vlinder verdwenen tussen de struiken. Toch maar het zekere voor het onzekere genomen?

1 opmerking:

Annemieke zei

Katten kunnen zo intens genieten van de zon! Altijd een mooi gezicht