Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 27 april 2011

Oude dame heeft de pest in

Mevrouw Troy had ergens de pest over in. Nee, we kunnen helaas niet vertellen wat haar zo dwars zat, al kunnen we u wel een aantal alternatieven voorleggen met betrekking tot de oorzaak van haar slechte bui.
1. Nadat zij twee keer over het toetsenbord van mevrouw Katblad had gelopen, werd zij vriendelijk doch beslist verzocht om op te donderen.
2. Wij hebben haar verboden om steeds maar weer haar poot in het waterglas van mevr. K. te dopen.
3. Haar zoon Charli (buurkat) komt alsmaar bij ons binnen en doet plasjes naast de voerbakjes in de keuken, tegen de servieskast en op de voordeurmat.
4. De Boez springt regelmatig (uit pesterij) pardoes over haar heen.
5. Zij werd per ongeluk een beetje nat bij het besproeien van onze geveltuin.

Wel, u ziet, genoeg zaken om flink de pest over in te hebben dus. En daarom was zij met haar kop in de struik gedoken en wilde zij niets meer van ons weten. Wij geven haar achteraf (nu wij zojuist een opsomming van nare gebeurtenissen hebben gegeven) groot gelijk, en zullen proberen haar werkomstandigheden te verbeteren. Voor zover dat in onze macht ligt, heh? Tja......

Geen opmerkingen: