Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 27 april 2011

Het zou zomaar.....

Weten jullie wel hoe laat het is, Cera en Os? Hoezo hebben jullie geen zin om naar huis te gaan? Straks moeten jullie de hele nacht buiten blijven, want wij blijven dus niet eeuwig wachten op Cera en de mensen van Os ook niet op hem!
En inderdaad, het loket is dicht, het luikje idem en dus kan je niet meer bij je voerbakje, Cera!
Zelfs de Boez is al naar bed; waarom willen jullie nu buiten blijven? De nachten zijn nog best koud, hoor! Ja, het zou zomaar kunnen gaan vriezen want je weet het nooit, heh? Zeg je dat mevrouw Katblad liegt, Oscar? Dat Cera niet naar haar moet luisteren? En Cera, jij doet dus wat Os zegt?
Wel, jullie zoeken het maar uit. Nee, de deur gaat nu echt dicht en mevrouw K. gaat naar bed. Laatste kans voor jou Cera: kom je nou binnen of niet?
(Wel, Cera besloot om toch maar te kiezen voor haar bakje Gourmet. Oscar bleef misschien wel de hele nacht buiten, in elk geval hoorden wij van zijn mensen dat hij de afgelopen 10 nachten slechts 3 keer binnen heeft doorgebracht........).

Geen opmerkingen: