Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 8 april 2011

Ontspanning.....

Na een paar hectische weken (eerst de verdwijning van de Boez, toen zijn terugkeer) is de rust weer teruggekeerd op de redactie en dat is goed merkbaar. Cera ligt af en toe heerlijk in het zonnetje te rollen en besteedt veel aandacht aan haar toilet. Japekoppie maakt zijn rondjes en mevrouw T. Troy doet haar dutjes en komt af en toe even naar beneden om het Poezenloket of de buitentafel te bewaken. Oscar gaat weer netjes 's avonds naar huis en wisselt zooien in de straat af en het slapen op ons lokettafeltje.
De enige die eigenlijk nog erg onrustig is, is onze kleine brokkenpiloot, de Boez dus. Hij rent het huis in en uit, springt op het dak heen en weer en lijkt nog wel energieker dan voor zijn garage-avontuur. Mevrouw Katblad wordt er zelfs een beetje nerveus van, maar dat gaat wel weer over, hopen wij. In elk geval is zij druk bezig haar huis weer een beetje op orde te krijgen, nadat zij anderhalve week lang nauwelijks iets aan het huishouden had gedaan! Schandalig inderdaad, al hebben onze haarfabrieken daar helemaal geen boodschap aan.

Geen opmerkingen: