Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 7 april 2011

Bohr trotseerde politie

Bohr trotseerde gisteren een agent van politie die de Poort naar de Hoftuin bewaakte. Hij stond aan de ene kant om te voorkomen dat er iemand het Hof uit zou vluchten, zij zat aan de andere kant en trok zich lekker niks van het uniform aan. Nee, Bohr was zelfs zo moedig om de Poort door te lopen en de agent te negeren en voorbij te lopen!
Nu moeten wij ook toegeven dat de politie niet voor Bohr was gekomen. Later begrepen wij dat er in een straat vederop een inval was gedaan en een wietplantage was opgerold..... En daar er sprake was van vluchtgevaar, stonden er diverse politiemannen in de Katbladstraat opgesteld. Mevrouw Katblad heeft trouwens gedurende lange tijd tegen de achterkant van deze agent moeten aankijken, en dat was best saai.....

2 opmerkingen:

Hans zei

Bohr, ik ben trots op je!

katja zei

Die Bohr is dapperder dan ze doet voorkomen. En de leden van de Partij Hof is Vol zeker in geen velden of wegen te bekennen ? De lafaards...