Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 10 april 2011

Noodsituatie!

Hofventje Mees is nog steeds op zoek naar een nieuw adres!
Van de huisbaas van Mees' mens mag hij beslist niet blijven en de tijd gaat dringen!
Wie weet voor dit lieve, gecastreerde, jonge katertje een goed nieuw of tijdelijk adres?
Lees meer over Mees via de labels in onze linkerkolom onder "Hofventje".
Help te voorkomen dat Mees naar het asiel moet!

6 opmerkingen:

Wilma zei

Een goed asiel is ook geen ramp hoor voor dieren, maar het zou toch fijner zijn als zich gelijk nieuw personeel zou melden. Ik duim voor Mees!

Hans zei

Ik zou heel graag willen, maar met Ceesje gaat het wsl niet. Ceesje is exact even oud als Mevr, Troy!

Een poging wagen?

mw. Katblad zei

Toen wij de Boez in huis namen vreesden wij voor protest en tegenwerking van mevrouw Troy. Het was juist haar zoon Japekoppie die de meeste moeite had met een nieuw ventje in huis! En Troy werd opeens weer erg speels! Het is dus inderdaad een kwestie van uitproberen.....

Hans zei

Mees mag het proberen bij me, hopelijk wordt hij door Ceesje geaccepteerd. Volgende week donderdag of vrijdag komt hij logeren. Ik heb met rooie Bacchus alles hetzelfde meegemaakt, eerst een jaar uit logeren en terugkomen, later een huisbaas die hem weg wilde. Wel een beetje mijn eigens schuld, vlooienplagen. Een goede tip voor aankomende kattenliefhbbers, zeker in studentenhuizen, neem nooit rietmatten als vloerbedekking!

ina zei

Geweldig, Hans.
Nu maar hopen dat het lukt.

Wilma zei

Wat geweldig Hans dat Mees (tijdelijk) bij jou mag komen wonen! Een rustige introductie werkt meestal het beste.