Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 31 maart 2011

Een paar dagen geleden....

Een paar dagen geleden nog zat de Boez de jonge rozenblaadjes te vernielen. Wij gaven hem nog een standje, want wij houden liever onze rozenstruiken in goede conditie.

En op diezelfde dag (de dag voor zijn verdwijning), hield de Boez Oscar nog in de houdgreep en beet hij hem in zijn nek. Niet te hard natuurlijk, want ze zijn vriendjes...

Dikke vriendjes zelfs!
En hij daagde Cera uit, maar zij keek hem streng aan want ze had niet zo'n zin in een spelletje.En Boez drong verder niet aan.

Ondertussen blijft de telefoon stil. Geen verlossend bericht, ook geen kattenluik dat met geweld wordt open geramd door een opgewonden reporter met haast.
Lief Boezelventje, waar zit je? Het regent nu zo hard. Het is heel erg stil en saai op de redactie zonder jouw stoute streken. We missen je zo ontzettend.....

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve mevr.Katblad,

ik leef met je mee, misschien
heeft iemand hem na een klein ongelukje wel liefderijk opgenomen om
te verzorgen.
We blijven wachten en duimen
Mumu een Betty Laren

trix zei

Hallo mevrouw Katblad,
Wat akelig dat de Boez nog steeds vermist wordt.

Het laat je geen moment met rust heh, ik weet wat jullie doormaken.
Ook Lucifer is geen ogenblik uit mijn gedachten.
Ik schreef je dat ik ben wezen kijken naar die verdronken kat, maar ik herkende er Lucifer niet in. Nu ben ik gaan twijfelen of het hem toch niet was Hij had natuurlijk wel 3 weken in het water gelegen. Ook al omdat ik verder niets gelezen heb van een vermiste rode kat uit de omgeving Nieuwe Rijn-Waardgracht.
Ik hoop van harte dat allebei de poezen binnenkort weer op hun vertrouwde adresjes terugkomen.
Heel veel sterkte.
Gr. Trix

Hans zei

Ik had vandaag de opening van het kreeftenseizoen in Zeeland, maar de Boez is geen moment uit mijn gedachten geweest!
Heel erg veel sterkte. Ik weet precies hoe je je voelt, het is mij ook overkomen!

Gerda zei

Ach, mevrouw Katblad, wat triest. Ik ben een paar daagjes weggeweest en nu lees ik ineens over de verdwijning van de Boez, gedurende nu al meerdere dagen. Afgelopen zaterdag heb ik kennisgemaakt met de Boez. Het is zo'n lief beestje. Ik hoop dat u snel de Boez zult terugvinden. Tot dan wens ik u en de hele redactie veel sterkte.

Annemieke zei

Ik had zo gehoopt dat hij terug zou zijn vandaag, maar helaas: nog steeds niet :(
Heel veel sterkte en ik hoop dat hij snel terugkomt.