Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 14 maart 2011

Vermist: Lucifer (ingezonden bericht)

Dag Mevrouw Katblad.
 
Ik heet Lucifer en ik ben een hele dikke rode kater met alleen een wit kinnetje. Mijn vrouwtje zegt dat ik lieve oogjes heb.
Ik ben al 2 weken mijn huisje kwijt. Ik dacht dat ik aardig de weg wist in deze buurt maar misschien ben ik wel op weg naar m'n oude adres in de Merenwijk.
Als iemand mij tegenkomt, wil je dan vragen of ze mijn vrouwtje bellen want ze is heel verdrietig zonder mijn sprankelende
aanwezigheid!

Ik voeg ook een paar foto's van mezelf toe.
Ik woon in de Wevershof 24 en het telefoonnummer is 5312349.
Alvast bedankt hoor Mevrouwtje Katblad!!!!!


Wij hopen natuurlijk dat Lucifer snel gevonden wordt. Kijkt u naar hem uit, lezers uit Leiden?

1 opmerking:

Anoniem zei

cheap tramadol ultram 50 mg oral tablet - tramadol hcl recall