Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 10 maart 2011

Niet echt spannend

Wamy is bij ons langs geweest en heeft een poosje op onze buitentafel gezeten. Maar eerst kwam hij natuurlijk in de vensterbank om te kijken of er nog één van onze redactieleden te pesten viel, maar deze lagen allen of op bed, of uit het zicht op een stoel te slapen.
Wel, Wamy ging dus vervolgens op de tafel zitten en bleef daar een poosje om van de ene naar de andere kant te kijken of er misschien nog een ander slachtoffer (of speelkameraad) voorbij kwam, maar toen dat niet gebeurde is hij tenslotte vertrokken naar de Kruidentuin.
Toen wij niet lang daarna met twee van onze reporters onze ronde liepen, zagen wij Wamy echter nergens meer. Het kan zijn dat hij net op weg was naar Gizmo en Sonny Boy, maar het kan ook zijn dat hij gewoon heel ergens anders zat.

Welnu, meer kunnen wij op dit moment niet vertellen over Wamy, alleen dus dat hij langskwam, en wij geven direct toe: dat is niet echt spannend nieuws.....

3 opmerkingen:

Inge zei

Wel gezellig dat hij even langs kwam toch? :)

Hans zei

Wamy zal dus never, never nooit de SVDB worden, da's duidelijk.

ina zei

Niet echt spannend nieuws, maar wel leuke foto's van Wamy. Hij ziet er best lief uit zo, dus inderdaad geen SvdB.