Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 10 maart 2011

Erg "high"!

In onze vorige reportage heeft u al kunnen lezen dat Charli in de Kruidentuin het hoekje met de verlepte Nepeta opzocht, maar wij hadden u nog niet deze foto's laten zien.
Wel, Charli lag dus met veel tevredenheid te rollen in de afgestorven plant, maar het kan niet anders of er waren nog wel bepaalde stofjes uit de plant duidelijk werkzaam, anders zou hij zich niet zo hebben aangesteld.

Het kan ook zijn dat er misschien al nieuwe sprietjes boven de grond kwamen, maar zeker is het in elk geval dat wat Charli dan ook rook, het werkte en bracht Charl rechtstreeks in de zevende hemel.
Hallo, bent u daar nog?

Eight miles high?

3 opmerkingen:

Hans zei

Die is goed stoned!

Inge zei

Die laatse foto vind ik ontzettend leuk!

Wilma zei

Hahahahaha, heerlijk!