Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 7 maart 2011

Nog even geduld

Bij een bezoekje aan de Hoftuin gisteren, zagen wij Igor op het dakje van Iwan, zeg maar. We wilden net een gesprekje met hem beginnen toen er een vreemd mens door de Poort kwam, en daar Igor dit mens voor geen cent vertrouwde en derhalve snel het dak op vluchtte, heeft het gesprek dus tot onze grote spijt niet kunnen plaatsvinden. We hebben nog even gewacht, maar Igor kwam niet terug.
Mochten wij Igor binnenkort weer ontmoeten en erin slagen toch nog een kort interview met hem te hebben,
zijn wij uiteraard meer dan bereid dit met u te delen. Maar voorlopig moet u dus nog even geduld hebben.

Geen opmerkingen: