Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 17 maart 2011

Iwan heeft geen kiezen meer.....

Up-date van Ina.Ach, die arme Iwan, hij heeft alleen nog kleine voortandjes en hoektanden.
Ik heb het zelf nog niet gezien, maar de dierenartsassistente vond hem heel zielig.
Hij mag 2 dagen niet naar buiten, dus de luikjes zijn dicht, we moeten maar naar de deur lopen als er een andere kat naar buiten wil.
Toen Iwan gisteren uit de bak kwam viel hij steeds om. Ik heb hem op de kattenbak gezet en dat was hard nodig, hij had ook al in de mand geplast; hij had vast een infuus gehad.
Ik heb hem vannacht maar weer in de logeerkamer gezet, nu heeft hij zich verstopt achter een kast, ik laat hem maar zitten, hij komt wel als hij er aan toe is.
Over 2 weken moet hij voor controle komen.
En nu maar hopen dat het helpt en de ontstekingen in zijn bek niet terugkomen.

13 opmerkingen:

Jacq. zei

Gelukkig heeft Iwan de operatie goed doorstaan, fijn om te horen!Nu moet hij weer de oude worden, daar heeft ie vast tijd voor nodig, die dappere jongen.

Hans zei

Arme Iwan,

dat wordt allen nog maar sheba. . . .

ina zei

Volgens de dierenarts kan Iwan prima brokjes eten, hij zal die dan gewoon doorslikken. En eigenlijk deed hij dat altijd al een beetje.
Vandaag heeft hij 2x een heel blikje gourmet gekregen en dat ging schoon op.
Hij ligt nog wel de hele dag op bed. Caja ligt niet naast hem, ik denk dat Iwan nu alleen wil zijn. Als het goed blijft gaan laten we hem morgen weer naar buiten, hij heeft al een paar keer verlangend voor het luikje gestaan, maar op doktersvoorschrift moet hij 1-2 dagen binnen blijven.

Hans zei

De dierenarts is wel wreed voor je, Iwan., Daar gaat je Sheba. . . .

Hannah en Maxi zei

fijn dat het beter gaat met Iwan. ja we leven en lachen wel mee met de avonturen...........

Annemieke zei

Arme Iwan! Hopelijk is dit de oplossing voor die ontstekingen in zijn bek. Dat ie die gourmet opsmikkelt is een goed teken lijkt me!

Annemieke zei

En voor als Mw Katblad achter haar oren aan het krabben is wat voor raar IP adres er nu weer op het katblad heeft rondgehangen - vanuit Boekarest deze keer.

mw. Katblad zei

Aha! U reist nogal wat af, heh? Maar goed, als het maar niet weer Japan wordt binnenkort, dus....

Dennis zei

Nou, heb Iwan wel eens wat snoepjes gegeven en het verbaasde me dat hij ze helemaal fijn kouwde, in tegenstelling tot het schrokken van Myo.

ina zei

Iwan wilde zeker extra lang van de snoepjes genieten. Dat fijnkauwen is nu wel over voor hem.

Hans zei

Nee hoor, ja kan tussen je voortanden ook heel goed snoepjes fijnmalen als je geen (goede) kiesen meer hebt. . . In mijn geval zoute pinda's! (Kesause mangelen dus!)

ina zei

Ook bij de dierenarts je kiezen laten verwijderen, Hans?

Hans zei

@Ina, lees mijn stukje Casause mangelen op www.gourmandgazette.nl.

De info is van mevrouw Katblad!

Maar mijn kiezen hoeven niet meer verwijderd te worden, dat heeft de natuur (angst voor de tandarts) als geruime tijd geleden gedaan. . .
(niet helemaal een grapje.)(