Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 maart 2011

Boez nog steeds niet terecht

Toen de Boez gistermiddag niet meer werd gesignaleerd op de redactie en hij ook niet voor het diner thuiskwam, gingen de alarmbellen rinkelen. Immers, Oscar was al naar zijn eigen huis, het was flink donker en helemaal niet zo warm meer buiten, dus hier klopte iets niet.
Mevrouw Katblad ging op onderzoek uit. De Hoftuin zat vol met haarfabrieken. Wellicht vermaakte de Boez zich hier?

Op de foto hiernaast ziet u Igor. Nee, hij had de Boez niet gezien.

Ook Iwan, die op de trap zogenaamd wat zat te dommelen, wist van niks. Maar hij had dan ook niet echt gelet op de eventuele aanwezigheid van de Boez, want ondertussen moest hij Myo in de gaten houden.En Myo had een belangrijk overleg met Panda, dus ook zij konden mevrouw K. niet wijzer maken.

Wij gingen daarna nog naar de Kruidentuin, maar daar was het pikdonker en wij konden er geen haarfabriek(en) ontdekken. Ook tijdens onze nachtelijke rondes ontwaarden wij nergens meer de oplichtende oogjes van de Boez....
Oscar heeft vandaag de hele dag op het tafeltje voor de redactie liggen wachten (hier met één poot tegen het raam aangedrukt) terwijl mevrouw K. samen met mevrouw Inge posters in de buurt ging ophangen en allerlei tuinen buiten de katbladbuurt bezocht. Ondanks ons geroep en speurwerk echter geen Boez te bekennen. Eerder op de ochtend leverde een ronde door eigen buurt (met de reporters Cera en de Os) ook niets op.
Alle nodige instanties zijn op de hoogte van de vermissing. Wij kunnen verder slechts afwachten, en blijven natuurlijk naar het Boezelmanneke uitkijken....

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Oh nee! Wat vreselijk! Hopelijk zit hij ergens in een schuurtje of zo en komt hij weer snel thuis.

de hoofdredacteur zei

Dat hopen wij ook want mevrouw K. zit er behoorlijk doorheen, en Os trouwens ook..... De rest maakt zich minder druk.

Hans zei

Ik ken het gevoel. . . .Laat De Boez snel terugkomen!

Anoniem zei

Betty zei

Wat een ellende, het mooie weer worden ze overmoedig van . Mijn Mumu is ook pas twee dagen weggeweest, ik
kon hem wel iets doen, bijna doodgeknuffeld ,de onverlaat.
Mevr.K. ik zal duimen dat het snel goedkomt.

Hans zei

Mijn rooie Bacchus is ooit ook 4 dagen weggeweest, ik heb hem ook bijna doodgeknuffeld toen ie weer thuis was. Hij zat maar twee huizen verderop in een slaapkamer. Ik heb de mensen gevraagd of er hulp nodig was voor het schoonmaken, want dat hou je niet tegen. De bewoners waren echter zo blij dat hij weer op zijn plekkie was, dat dat niet hoefde. . .,

Ik kijk om het kwartier op het Katblad of er goed nieuws is!