Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 maart 2011

De buurt uitgekamd...

Vanavond hebben wij weer een stukje van Leiden (overkant van de gevaarlijke weg) uitgekamd, samen met mevrouw Inge. Onderweg kregen wij een telefoontje: de Boez zou in de Blommendaalspoort gezien zijn, al was dat gisteravond. Natuurlijk zijn wij daarheen gegaan, en hebben aldaar enige tijd zijn naam geroepen. Doch er kwam geen Boez tevoorschijn. Nog een paar straten afgezocht zonder resultaat.
Terug op de redactie zat Os bij ons binnen. Wij moesten hem teleurstellen en hem buiten zetten. Het kattenluikje laten wij wel in één richting open, voor het geval reporter Boez besluit thuis te komen. En dat betekent dat Oscar ook zomaar weer binnen kan komen, maar daar kunnen wij ons momenteel niet zo druk om maken.
En nu gaat mevrouw Katblad dan toch maar even een poosje slapen.
Bedankt voor alle support-mails, lezers! We proberen de moed erin te houden.....

7 opmerkingen:

Marjon zei

We leven allemaal met je mee mevrouw Katblad, en met Oscar en Boez zelf ook natuurlijk!

Annemieke zei

Ik had gehoopt dat hij al terug zou zijn! Hopelijk komt hij alsnog terug - heel veel sterkte voor Mw Katblad en de hele redactie!

Eline W. zei

Wat naar dat de Boez nog steeds niet terug is, ik houd mijn ogen open hier (hoewel net buiten de Katblad-buurt, maar je weet maar nooit!)

Sandra en Skyler zei

Jeetje...wat lees ik nou op Facebook? Boezel is zoek?

Wat een verschrikking. Vanuit Leiderdorp leven we erg met jullie mee.

Hans zei

Nog steeds geen nieuws!
Ik leef met je mee, mevrouw katblad, dat weet je. en zolang er geen nieuws is, is er hoop!Zijn er geen mensen in de buurt die met vakantie zijn gegaan en alle ramen gesloten hebben?

Sandrazz zei

Och nee toch. Boez, kom snel thuis!!! Sterkte!!!

Sandra, Snork & Doezel

Anoniem zei

Het wil nog wel eens helpen om een kattekleedje oid, waar z'n geur aan zit, buiten te hangen, als hij dan de weg kwijt is, kan hij 'm zo terugvinden.
sterkte, hondenuitlaatdienst van Spike t.o.
Karien