Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 26 maart 2011

Vandaag vieren wij feest....

Vandaag viert mevrouw Katblad feest in verband met het 3-jarig bestaan van Het Leidsch Katblad.
Daarom zal de redactie vanmiddag gesloten zijn tot morgenochtend laat (schatten wij zo in). Onze haarfabrieken hebben vrij gekregen en bereiden zich alvast voor (op bed) op het vooruit zetten van de klok. Dat komt goed uit want het regent en dan wordt er sowieso niet graag op straat gezooid.
Wat het katbladnieuws betreft dus: tot morgen!

5 opmerkingen:

Jacq. zei

JOEPIE! Heb er zin in!

trix zei

Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van Het Leidsch Katblad!!!
Ik wens jullie en alle haarfabrieken een gezellige dag (avond).
Groeten Trix

Hans zei

Wat had je een heerlijke hapjes!!!!!

Annemieke zei

Het was supergezellig! Leuk ook om al die namen (de bioloog, Katja en vele anderen) nu eens in "het echt" te zien. De hapjes waren errug lekker! En leuk dat de mensen van het goede doel ook langskwamen om te vertellen waar het geld naartoe gaat. Ben erg benieuwd hoeveel er is opgehaald.

Wilma zei

Zoals altijd had je het weer fantastisch georganiseerd. Dank je wel!