Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 30 augustus 2012

Pauzeweek!

Japekoppie heeft vanmiddag zijn prik gekregen. Hij is een beetje aangekomen de afgelopen weken en dat is een goed teken. Hij heeft zich bij de dierenarts niet noemenswaardig verzet.

Mevrouw K. heeft vandaag haar koffer gepakt; morgen vertrekt ze naar de Bourgogne.
Mevrouw Troy is het daarmee niet eens en ligt nu op het hoofdkussen van het grote bed, iets wat zij normaal nooit zou doen. Boez is nog onder de indruk van zijn vlooeienpipet (gisteren toegediend) en dus sowieso van slag. Met de andere haarfabrieken gaat het redelijk goed.
De hoofdredacteur en fotograaf blijven trouwens gewoon thuis en er zijn wel 4 kattenverzorgers "ingehuurd", dus onze haarfabrieken zullen uitstekend verzorgd worden.
Het Katblad moet helaas echter wel de komende week even stilgelegd worden, want niemand anders dan mevrouw K. weet hoe het werkt en bovendien heeft zij beslag gelegd op de redactie-camera.
Mevrouw K. neemt toch ook bij nader inzien een laptop mee, maar dat is alleen voor het opslaan en bekijken (en zo nodig wissen) van de foto's die zij daar in de wijngaarden hoopt te maken. Haar mailen heeft dus geen zin en ondergetekende is niet van plan de taken van mevrouw K. waar te nemen.
Wij hopen u middels dit bericht voldoende ingelicht te hebben.
Tot volgend weekend!

Met meelevende groet van de voltallige redactie,
de Hoofdredacteur.

6 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Mevrouw K, ik wens u een welverdiende, heerlijk ontspannen vakantie toe. En mocht u nog lekkere wijnen tegenkomen, schroom dan niet om fors in te slaan en bij thuiskomst uit te delen.

Een warme groet xx

annemiek zei

Mevrouw K, ik wens u een fijne week. Lekker relaxen en genieten!

Betty zei

Fijne vakantie mevrouw katblad , lekker uitrusten? en aan de wijn. De hele week geen krant , dat is wel heel erg dus geniet voor ons allemaal.

Tot lezens,
Betty

Sabine zei

Mag ik u een hele fijne, wijnvolle week toewensen ? Bij deze. Hopelijk komt u uitgerusten vol hernieuwde energie weer terug. Geniet ervan !!!

Wilma zei

Een hele fijne vakantie gewenst en rust maar lekker uit.

Annemieke zei

Fijne vakantie mw Katblad!