Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 18 augustus 2012

Geen stap verder gekomen

Japekoppie heeft laatst, toen mevrouw K. even niet oplette, een gehaktballetje gestolen. Het betreffende balletje lag op een plankje bij wat andere hapjes.
Japekop wist dat hij spoedig een fliebertje gehakt aangeboden zou krijgen, want dat hadden wij hem namelijk toegezegd. Het balletje moest echter eerst nog op kamertemperatuur komen en bovendien vond mevrouw K. dat J. maar eens moest leren op zijn beurt te wachten.
Het bezoek greep niet in toen Japekop zich niet langer kon beheersen, dus met dat leren zijn we geen stap verder gekomen.
Japekop vond het balletje trouwens erg lekker en toen hij het soldaat had gemaakt liet hij een gore, vette plek op tafel achter van zeker twintig vierkante centimeter.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Met zo'n foto kan hij natuurlijk niets ontkennen!

ina zei

Een heterdaadje, inderdaad. Maar het is vast wel goed voor zijn gewicht.