Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 9 september 2012

Veilig thuis

Mevrouw K. is vanavond weer veilig thuisgekomen.
Zij is echter te moe om nu al een bericht te plaatsen, maar wil wel laten weten dat ze een prachtige vakantieweek heeft gehad en de redactiehaarfabrieken in "zeer goede staat" heeft aangetroffen.
Tijdens haar afwezigheid heeft een team harde werkers bovendien de benedenverdieping van de redactie een grondige opknapbeurt gegeven, en dat heeft mevrouw K. zeer ontroerd. Later daarover meer.
Eerst gaat zij nu haar koffer uitpakken en dan lekker slapen in haar eigen bed. Het is echter nog niet zeker of de haarfabrieken haar vannacht zullen vergezellen; voorlopig wensen zij liever even buiten op straat te blijven...
Morgen gaan wij weer aan het werk en leest u meer.

De Hoofdredacteur.

(Helaas heeft mevrouw K. niet de vele beloofde dozen wijn meegenomen; ze heeft als excuus dat haar bankpas door een pinautomaat werd opgeslokt op dag 3 van haar verblijf in de Bourgogne, net voordat zij een aantal wijnboeren zou gaan aandoen. Natuurlijk geloven we daar niets van en we zullen een onderzoek instellen naar de werkelijke reden van het ontbreken van de stapels dozen met heerlijk druivennat in de achterbak van de Katmobiel. We wensen namelijk niet besodemieterd te worden.)

2 opmerkingen:

Greet zei

Fijn dat u weer veilig thuis bent en dat u een prettige vakantie hebt gehad. De haarfabrieken zullen eerst wel chagrijnig tegen u zijn omdat u ze zomaar in de steek gelaten hebt. Dat doen de mijnen in ieder geval wel tegen mij.

Wad Woord & Wol zei

O wat fijn dat u terug bent. De vreugde van uw terugkeer weegt (net) zwaarder dan de teleurstelling van de ontbrekende flessen wijn.
Hopelijk hebt u inmiddels lekker bijgeslapen.