Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 22 augustus 2012

Gestrekt en onbeweeglijk

Uit ons raam zagen wij Wamy liggen, gestrekt en onbeweeglijk. En toen die onbeweeglijkheid voortduurde ging mevrouw K. naar buiten om te kijken of Wams wellicht onwel was geworden. Ze riep enkele malen zijn naam maar Wams bleef daar heel stil liggen....

Mevrouw K. rende ongerust naar Wamy toe en schreeuwde nogmaals zijn naam.

WAMY!!!!!Gelukkig, er kwam eindelijk beweging in.
We vertelden Wams dat hij niet moest gaan liggen slapen op een parkeerplaats voor wielhuizen omdat dat gevaarlijk was, maar Wamy maakte duidelijk dat hij heus wel wist wat hij deed en we ons met onze eigen zaken moesten bemoeien.
Dat hebben we toen maar gedaan.

3 opmerkingen:

ina zei

Wat een lummel! Kreeg u bijna een hartverzakking, mevrouw Katblad?

Wad Woord & Wol zei

Die laatste foto: hilarisch!
Maar ik snap uw bezorgdheid, mevrouw K.

Wendy zei

Zij Wams ondervoorvoeten nou ook
lichtgrijs of moet hij nodig naar de fabriekswasserette ?