Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 augustus 2012

Een toetje voor mevrouw K.

Nadat Cera mevrouw Katblad een lekkere snack was komen brengen (zie bericht hieronder), kwam de Boez met het toetje thuis. Hij deponeerde het lekkers onder de stoel van mevrouw K., controleerde nog even of het nog bewoog (en dat deed het) en verliet vervolgens het pand weer om aan zijn volgende project of goede daad te beginnen.Daar lag de Libelle dan. Nog in leven dus, dat wel, maar zwaar gehandicapt want een aantal onderdelen ontbraken waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen of anderszins voortbewegen.
Mevrouw K. scheurde een flink stuk keukenrol af, pakte daarmee de Libelle op en hielp hem snel naar de andere wereld. Dat vond ze helemaal niet fijn om te doen maar het beest verder laten lijden was nog minder fijn.
De vuilniszak met Mees en Libelle is ondertussen afgevoerd. Mevrouw K. heeft gewoon een bordje pasta met sla gegeten. En dat was erg lekker.

3 opmerkingen:

annemiek zei

Nou mevrouw K, uw haarfabrieken moeten wel erg gek op u zijn om al die lekkere hapjes aan u af te staan. Wat een verwennerij!

Sandra en Skyler zei

Hihihihihi...echt broer en zus! Skyler vangt met grote regelmaat libelles...op het balkon.

Francien zei

Mooi tapijt weer hoor Mevrouw Katblad.