Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 14 augustus 2012

De Poezenkrant ligt voor u klaar!

De Poezenkrant is gearriveerd!
En daar meneer Piet Schreuders er een paar meer heeft gestuurd dan wij hadden besteld (en ook graag daarvoor betaald wordt), zegt het a.u.b. voort: De Poezenkrant is voor 5 euro te koop bij de redactie van Het Leidsch Katblad!
Daar wij onze lokatie graag voor het grote publiek geheim houden (dit ter bescherming van onze haarfabrieken want je weet maar nooit), kunnen wij ons adres helaas niet in het Katblad vermelden. Maar, via de mail kunt u ons adres wel opvragen! (Bellen mag ook, vooral als u er zeker van wilt zijn dat mevrouw K. thuis is om u de Pokra te kunnen overhandigen.)5 opmerkingen:

Pilek Phatsaduraksa zei

Maar waarom bent u zo very traaks like een schildpad met het vermelden van de gironummer ?

Mevrouw Katblad zei

4205971

Annemieke zei

Kunt u er een aan Mevrouw Ina geven? Dat Mevrouw Ina het voor me voorschiet?

Mevrouw Katblad zei

Jawel Annemieke!

Pilek Phatsaduraksa zei

Wilt U dat ik het gireer en laat ophalen door een KUG medewerker of dat de KUG medewerker U betaalt en ik later afreken met de KUG medewerker ? Of denkt U dat alles in het honderd duizend loopt nu U op reis gaat naar de Bourgogne ?