Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 17 augustus 2012

Reporters lieten Pepper schrikken

Laatst, toen wij terugkwamen van onze ronde in de buurt, zagen wij Pepper op straat. Zij geeft er de voorkeur aan om achter haar huis rond te scharrelen (in de Muizentuin), maar dit keer stond de voordeur open dus lag het voor de eh... poot om eens een keer in de Katbladstraat te gaan klooien en zooien, al was het alleen maar ter bevrediging van de nieuwsgierigheid en het verbreden van haar horizon.
Maar helaas, zij schrok van de stoet reporters en dat mens met camera.Pepper besloot zich dan ook direct terug te trekken in haar huis, en op de foto hiernaast vraagt zij haar mens om de ingang vrij te maken.

Jammer, want zo komen wij nooit aan een paar fatsoenlijke foto's van deze bijzonder mooie haarfabriek; met name haar ogen hebben een heel speciale, lichte kleur.

3 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Mocht u binnenkort op vakantie gaan mevrouw K., dan kan de fotograaf misschien een keertje alleen (zonder de hele redactie za'k maar zeggen) op pad om Pepper op de gevoelige plaat te leggen. Tenzij u natuurlijk voor de fotograaf ook zo'n mooi tentje heeft geregeld.

Greet zei

Heeft Pepper nou zo'n kort staartje of lijkt het maar op de foto?

Mevrouw Katblad zei

WWW: De fotograaf heeft ook vrij gekregen en bovendien neemt mevrouw K. de camera mee.
Greet: Het lijkt maar zo. Pep's staart is inderdaad niet erg lang, maar op de foto ziet u een vertekend beeld omdat het puntje naar buiten (binnen) zwiepte...